måndag 6 maj 2013

Med fulla segel i passadvinden

Gick och tänkte "fy på mig själv" över att jag åter låtit dagarna gå utan träning. Helgen gick åt till annat så senast jag satt på en cykel var distans-överdosen på första maj.
Därför måste jag straffa mig själv och ta en Pensalarunda (50km) efter jobbet. Sms'ade runt lite och fick sällskap av Cay. Av någon anledning fick jag för mig att plocka ut soloisten istället för att harva runt med RS vars däck numera saknar slityta. Det är en himla massa trådar som både syns och sticker ut ut Pro3'orna. Speciellt på framhjulet.
Alltså... Cay och jag begav oss i riktning mot Munsala med styv kuling på högra kinden. Campagnolos 80mm-fälgar är spännande i blåst, synnerligen spännande. Men efter 45 minuter, 362 ofrivilliga kast med framhjulet, 493 extra vingelmetrar och näsan sned av motvinden kom vi fram till Pensala och fick idka myscykling till Jeppo. Därefter fick man åter hålla ordentligt i styret då det svängde till nästan rak sidvind in mot Nykarleby.
Med tanke på att jag än en gång slutat cykla kändes det trots allt rätt prima. Benen fick smisk men var ändå förvånansvärt pigga.
49 km, tid 1:25, snittpuls 87%


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar